Türkiye - Polonya Online İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nden alınan bir yazıda; TOBB ve Polonya Ticaret Odası işbirliğinde, tıbbi ekipmanlar, kozmetik, tekstil ürünleri (giyim), bio teknoloji ve ilaç, gıda ve tarım ürünleri, otomotiv, beyaz eşya ve ev kimyasalları (temizlik ürünleri) alanlarında

faaliyet gösteren Polonyalı firmaların katılımıyla, 16 Eylül 2020 Çarşamba günü ZOOM üzerinden "Türkiye-Polonya İş Forumu ve İş Görüşmeleri" gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Altı yüz yılı aşkın süredir siyasi ve iktisadi alanda dostane ilişkilerimizin olduğu Polonya'nın, konumu sebebiyle iş yapmak isteyen firmalarımız için son yıllarda cazip bir pazar olduğu belirtilmektedir.

Türkiye ve Polonya'daki iş imkanları konusunda sunumların yer alacağı İş Forumu kapsamında Türk ve Polonyalı firmalar arasında, her iki taraftan gerekli talep olması halinde, belirtilen sektörlerde paralel ikili görüşmelerin düzenleneceği belirtilmektedir.

İş Forum'unun sabahki oturumunda açılış konuşmaları ve sunumlara yer verileceği , bu bölümde Türkçe-İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacağı bilgisi verilmektedir. Forum'un öğleden sonraki oturumunda firmalar arası gerçekleştirilecek ikili görüşmelerin ise İngilizce olacağı ifade edilmektedir.

Türkiye-Polonya İş Forumu'na katılmayı arzu eden firmaların kayıtlarını (İngilizce olarak) polonya.tobb.org.tr adresinden en geç 21 Ağustos 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerektiği ifade edilmektedir. Polonyalı şirketlerin profili, katılımcı listesi ve toplantı için teknik ayrıntılarının, katılım teyidi bildiren firmalarımızla bilahare paylaşılacağı belirtilmektedir.