Türkiye - İtalya 2. Dönem JETCO Toplantısı

Tobb'dan Odamıza gelen yazıda; Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, Türkiye-İtalya 2. Dönem JETCO Toplantısının 10 Aralık 2020 tarihinde planlandığı belirtilmekte ve bu itibarla söz konusu Toplantının hazırlık çalışmalarında kullanılmak üzere ülkemiz ile İtalya

arasındaki ilişkilere dair konular, varsa karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine dair güncel bilgi notu ile 2. Dönem JETCO Mutabakat Zaptında yer alması öngörülen Türkçe ve İngilizce metinler talep edilmektedir. Bu kapsamda, konu ile ilgili üyelerimizin, İtalya ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, İtalya'da yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerini en geç 16 Kasım 2020 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Birliğimize (E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.