Mobile menu

Westpac Imports and Export Firmasına İlişkin Bilgilendirme Hakkında

TOBB’dan Odamıza iletilen yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığının bir yazısı ile, Sidney Ticaret Ataşeliğinden alınan bir yazıya atfen, "Leura, New South Wales 2780 Australia" adresinde faaliyet gösterdiği iddiası ile "Westpac Imports and Export" firma ismi ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresi kullanılarak Anna Martine adlı kişi tarafından

bazı firmalarımıza e-posta gönderilerek, firmaları tarafından tedarik kararlarında değerlendirilmek üzere internet sitelerinde excel formatında bulunan bir belgedeki ürünlere ilişkin fiyat tekliflerinin gönderilmesinin istenildiği ve fiyat tekliflerinin istenildiği ürün grubu için https://westpaclimited.weebly.com adresine yönlendirme yapıldığının görüldüğü belirtilmektedir.


Yazıda devamla, Sidney Ticaret Ataşeliği tarafından internet üzerinden yapılan araştırmada mezkur adrese ulaşılamadığı ifade edilmekte olup, ayrıca, Avustralya ticari sicil kayıtlarının incelenmesi sonucunda "Westpac Imports and Export" isimli bir firma kaydının olmadığının tespit edildiği de belirtilmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunarız.

 

 

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO