Arjantin ve Paraguay İhaleleri Hak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda, Arjantin ve Paraguay'da gerçekleşecek olan ihalelere yer verilmektedir. Söz konusu ihaleler hakkında detaylı bilgilere Arjantin için, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Arjantin"

bölümünden; Paraguay için, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Paraguay" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Yazıda devamla, bahsi geçen ihalelere ilgi duyan firmalarımızın Buenos Aires Ticaret Müşavirliği ile ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ; Tel: +54 11 5032 4133 / 4134 Fax: +54 11 4311 6655) temas kurarak destek alabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.