Mobile menu

Uluslararası Bangladeş Online Ticaret ve Yatırım Zirvesi Hakkında

Ticaret Bakanlığı, Bangladeş Halk Cumhuriyeti Hükümeti ve Dakka Ticaret ve Sanayi Odası (DCCI) 26 Ekim 2021'den 1 Kasım 2021'e kadar “Bangladeş Ticaret ve Yatırım Zirvesi” başlıklı bir haftalık uluslararası sanal zirveyi ortaklaşa düzenleyecektir.

 

Bangladeş Halk Cumhuriyeti Hükümeti'nin Saygıdeğer Başbakanı Ekselansları Şeyh Hasina, zirvenin açılış oturumunu Baş Konuk olarak onurlandıracaktır.

 

Bu zirve, Bangladeş ile Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya ve Pasifik gibi 5 bölgeyi temsil eden 50 ülkeden tüccarlar ve yatırımcıların -Altyapı (Fiziksel, lojistik ve Enerji) ,IT/ITES ve Fin-tech, Deri ürünleri, İlaç, Otomotiv ve Işık Mühendisliği, Plastik ürünler, Tarım ve gıda işleme, Jüt ve Tekstil, Hızlı Tüketim Ürünleri ve Perakende olmak üzere 9 sektörde  iş fırsatlarını keşfetmek için işbirliğini derinleştirecektir.

 

Zirvede yaklaşık 160 sanal B2B oturumu yapılması planlanıyor. İlgili işletmeler ve yukarıda belirtilen 9 sektörden şirketler, https://registration.dhakachamber.com/ bağlantısı üzerinden kayıt işlemini tamamlayarak Sanal B2B toplantılarına katılabilir ve Bangladeş ve diğer ülkelerdeki uygun iş eşleşmeleri ile ücretsiz olarak bağlantı kurabilir.

 

Ekte Bangladeş Ticaret ve Yatırım Zirvesi Konsept notunu bilgilerinize sunarız.

 

Ek:Bilgi

 

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO