Mobile menu

İstanbul Ticaret Üniversitesi İndirim ve Burs İmkanları Hk.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından kurulan 21 yıllık geçmişi olan, ülkemizin ve İstanbul’umuzun güzide üniversitelerinden biridir. İstanbul Ticaret Odası’nın ilke ve amaçları doğrultusunda ülkemiz yükseköğretimine katkı sunan Üniversitemiz, konusunda yetkin ve uzman akademik kadroyla örgün lisans öğrenimi ile birlikte, iş yaşamında ve akademi dünyasında uzmanlaşmak isteyen bireylere, kamu ve özel sektör çalışanlarına yönelik lisansüstü programlar da yürütmektedir.

Bu kapsamda, İstanbul Ticaret Üniversitesi, 6 Fakülte 25 bölüm ile öğrencilerin kariyer planlamasına ve geleceğine yön vermekte, iş dünyasının ve akademik hayatın gelişimine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Üniversitemizde eğitim ve öğretim faaliyeti, teorik bilginin pratik eğitimle harmanlanarak hayatın gerçek akışına uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

 

2022 – 2023 Eğitim – Öğretim döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı oda ve borsaların üyelerine, üyelerin eş ve çocuklarına %10 oranında indirim imkânı sunulacaktır. Bunun haricinde İTO İlk 5 Tercihe %20 bursuna ek Hukuk Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi sıralama bursları ile tüm bölümlerimizde Başarı Sıralama Bursları verilecektir.

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO