İş Yeri Dışında Kurulan Sözleşmeler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a dayanılarak "İş Yeri Dışında Kurulan Sözleşmeler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı"nın hazırlandığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda; ilgili görüşlerin "Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" ekinde yer alan görüş bildirme formu kullanılarak 28 Mayıs 2024 tarihine kadar ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) bildirilmesi hususlarını bilgilerinize sunarız.