KONYA İNŞAAT – KENT – DEKOR VE İDEAL EV FUARLARI

Sayın Üyemiz;

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ve Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası,

Mimarlar Odası Konya Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi,  Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin sağladıkları destekler ile hazırlanan

• KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı

• KONYA KENT 2015 11. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği ve İtfaiye – Belediye Hizmet Araçları Fuarı

• KONYA DEKOR 2015 5. Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı

• KONYA İDEAL EV FUARI 3. Ev Tekstili, Halı, Züccaciye, Ev Elektroniği, Aydınlatma ve Beyaz Eşya Fuarı

eş zamanlı olarak 21 - 24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası -Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Anadolu’nun önemli ticari buluşma merkezi ve modern şehircilik anlamında örnek ili Konya’da hazırlanan İNŞAAT, KENT, DEKOR ve İDEAL EV Fuarlarında,   21. yüzyıl kent insanının çağdaş bir yaşam için ihtiyaç duyduğu hizmet ve projelere ilişkin teknolojik yenilikler ve donanımlar topluca sergilenecektir. Fuarlar süresince gerçekleştirilecek eğitim seminerleri ve konferanslara davet edilecek belediye başkanları, daire başkanları ve akademisyenler başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 20.000 ziyaretçinin hedeflendiği Fuarlar KOSGEB, Konya Ticaret Odası ve Konya Sanayi Odası tarafından desteklenmektedir.

Tüyap Konya, 21 – 22 - 23 Mayıs tarihlerinde 10:00 -19:00,  24 Mayıs 2015 Pazar günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında  ziyarete açık kalacaktır.

Internet     Yolu       : www.tuyap.com.tr