Mobile menu

Odamız Akreditasyon Sertifikası Yenilendi.

11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’ de

gerçekleştirildi.

 

Akreditasyon Sistemi hakkında bilgi veren Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN Akreditasyonun amacını: Oda ve Borsaların  iş dünyası nezdinde saygınlığının artırılmasını sağlamak, üyelere sunulan hizmet türlerini genişletmek, oda ve Borsalar arası bilgi ve uygulama paylaşımlarının ve kıyaslama çalışmalarının ön plana çıkarılmasıyla kurumsal kapasite gelişimine öncü olmak, uluslararası platformlarda oda ve  borsaların Avrupa oda/borsa sistemine uyumunu sağlamak olarak açıkladı.

 

Ilgın Ticaret Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 365 Oda ve Borsa arasında 113.Akredite Oda olarak 2015 Ekim ayında Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan denetimlerden başarı ile geçerek Akreditasyon Belgesinin yenilenmesi uygun görüldü.

 

Başkan ÖZLEN, üyesine, tüccarına, esnafına en iyi hizmeti veren bir Oda olmayı hedeflediklerini belirterek, "Meclis, Yönetim Kurulu ve Personelimizle her zaman daha iyiye ulaşmak için çaba içerisindeyiz. Oda üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve çağdaş bir yapıya kavuşmak için Akreditasyon’ un çok önemli bir unsur olduğunu kaydederek, “Yapılan bu denetimden başarılı bir şekilde geçmek bizi ziyadesi ile mutlu etti. Ancak daha iyisini yapmak için bundan sonraki süreçte çalışmalarımız artarak devam edecektir. Kanunlar çerçevesinde yaptığımız çalışmalar ve uygulamalarımızla, üyelerimize ve halkımıza layık olduğu hizmeti vermeye devam edeceğiz." dedi. .

 

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete ise akreditasyon sistemi ile oda ve borsaların hizmet kalitesinin yükseldiğini anlattı. Mete, 365 oda ve borsanın yüzde 61'ini 5 yıldızlı hale getirdiklerini ifade ederken, hedefin tüm oda ve borsaları akreditasyon sistemine dahil etmek olduğunun altını çizdi. Halim Mete, akreditasyon ile kurumsallığın yerleştiğini de sözlerine ekledi.

 

 

 

       

Web Tasarım DAIO