Enflasyon İle Topyekün Mücadele Programı

Bilindiği üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği oda ve borsalarla birlikte 81 il 160 ilçede yer alan Odalar ve Borsalar ile üretim gerçekleştirilen ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda Borsa üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir. Bu kapsamda Ekte Yer alan ürünlerde asgari 3 ay süre ile en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

Siz değerli üyelerimiz enflasyonla mücadelede aşağıdaki ürünler kapsamında indirime gitmeleri ülkenin birlik ve beraberliği adına önemlidir. Bu indirimi uygulayanların Ilgın Ticaret Odası’ na bildirmeleri rica olunur.

Telefon : 881 61 38

Faks : 881 73 83