Mobile menu

Akreditasyon Sertifika Töreni

Ankara TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni'ne Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN, Meclis Başkanı Mustafa PALA, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat GEZİ, M.Zeki GÜRBÜZ, Meclis Üyesi M.Teoman DEMİR ve Akreditasyon sorumlusu Mevlüt TURAN katılarak, 2018 Kasım ayında yapılan denetimlerde 115 Oda ve Borsadan belgesi yenilenen 103 Oda/Borsa arasına giren Odamızın Akreditasyon Sertifikasını aldılar.

Tobb Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU yaptığı konuşmada, hızla gelişen ve dönüşen dünyada iş dünyasının kendisini geliştirmeye devam etmesinin çok önemli olduğunu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların da kendilerini dönüştürüp geliştirdiklerini söyledi.

Başkan HİSARCIKLIOĞLU “Bu belgeyi biz vermiyoruz. Belgeyi ben versem 365 oda ve borsaya akreditasyon belgesi veririm, seçimleri de garanti ederiz. Belgeleri bağımsız bir kurum veriyor. Yani iltimas, torpil burada işlemiyor. Tüm dünyaya bizim sistemi ihraç edecek konuma geldik. Mesela Türk Cumhuriyetlerinden, 57 İslam ülkesinden talepler var. Oda ve borsa sistemimizi öğrenmek istiyorlar. Hatta kanunlarını hazırlamamızı istiyorlar, onları da hazırlıyoruz. Kıskançlık yaparak bilgileri kendimize saklamıyoruz. Bilgi ve deneyimlerimizi onlarla da paylaşmaya başladık. Hatta bizim sistemimizi yürürlüğe koyan ülkeler oldu." dedi.

 

       

Web Tasarım DAIO