Girişimcilik Davranış Anketi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen bilgide, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Münevver Çetin tarafından 81 ilde faaliyet gösteren iş insanlarının girişimcilik profilleri ve teknolojik hazırlık düzeylerine yönelik “Girişimcilik Davranışı Anketi” hazırlandığı belirtilmiştir.

Ankette yer alan sorulara verilecek cevapların mevcut durumun tespit edilmesi açısından önemli olduğu belirtilerek, anket sonucunda elde edilecek bulguların ülkemizin girişimcilik alanında oluşturacağı politikalarda da yol gösterici nitelik taşıyacağı aktarılmıştır.

Bu doğrultuda, sorular cevaplanırken “olması gerektiği düşünülenin” değil,  “olanın” belirtilmesinin araştırmanın ve oluşturulacak politikaların doğru sonuçlara ulaşılmasına katkı sağlayacağı bildirilmiştir.

Bahse konu çalışmaya katılmak isteyen üyelerimizin linte (https://forms.gle/VzMhMKX4urLAY41j8) yer alan Girişimcilik Davranış Anketi’ni doldurmalarını dileriz.

Saygılarımızla,

Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası