Sera Gazı Emisyon Raporlarının Doğrulanması ve Doğrulayıcı Kuruluşların Akreditasyonu Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 17.04.2024 tarihli ve 3955 sayılı yazısında T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının bir yazısına atıfta bulunularak; Sera Gazı Emisyon Raporlarının Doğrulanması ve Doğrulayıcı Kuruluşların Akreditasyonu Tebliği'nde bazı değişikliklerin yapılması gerekliliğinin ortaya çıktığı bildirilmiş ve Tebliğe ilişkin görüşlerimiz talep edilmiştir.

Bu kapsamda, ekte sunulan söz konusu Tebliğ Taslağına ilişkin görüş ve önerilerinizin, gerekçeleriyle birlikte yine ekte sunulan "Görüş Bildirme Formu"a işlenerek, en geç 25.04.2024 tarihi saat 12.00’ye kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. @tobb.org.tr  e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

EK1