Türkiye - Kazakistan İş Forumu

TOBB tarafından iletilen yazıda, Türkiye-Kazakistan Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısı münasebetiyle 25 Nisan 2024 Perşembe günü TOBB ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye Kazakistan İş Forumu'nun düzenleneceği bildirilmişti.
Anılan İş Forumu Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Oljas Bektenov'un teşrifleri ileTOBB Konferans Salonunda (TOBB İkiz Kuleler, Dumlupınar Bulvarı No:252) 11:30-12:30 saatleri arasındagerçekleştirilecektir.

İş Forumu'nun devamında ikili iş görüşmeleri de yapılacaktır. Kazakistan tarafından Birliğimize iletilen Kazak Firma listesi ektedir.

Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerininhttps://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-kazakistan-is-forumubağlantıda yer alan kayıt formunu 23 Nisan 2024 saat 18:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için:
TOBB: Anara Daylan, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü