Türkiye-Türkmenistan İş Forumu

Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Serdar Berdimuhammedov'un ülkemize gerçekleştireceği resmi ziyareti kapsamında 26 Ekim 2023 Perşembe günü Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Türkmenistan İş Forumu düzenlenecektir.

Sayın Serdar Berdimuhammedov'un teşrifleri ve iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle Birliğimiz merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir

Bu çerçevede, 11:00-14:00 saatleri arasında düzenlenmesi öngörülen ve programı bilahare iletilecek olan etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 25 Ekim 2023 saat 12:30'a kadar  https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-turkmenistan-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

İlgilenen üyelerimize duyrulur.

Detaylı bilgi için: